Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Egri Roma Szakkollégium záró konferencia

Utolsó módosítás: 2019-03-05 13:10:28 2019. március 05.

Az Egri Roma Szakkollégium eredményes 7 évet tudhat maga mögött, melyet egy záró konferenciával ünnepelt meg. Az eseményre 2019 február 26.-án került sor a Líceum Kápolnájában.

 tagok és a mentorok is lázasan készültek erre a nagy eseményre. A résztvevőket Dr. Hadnagy József után dr. Liptai Kálmán rektor, és Langerné Victor Katalin Emberi Erőforrások Minisztériuma, társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár köszöntötte.

 rendezvény szakmai részében a szakkollégium tapasztalati beszámolóit hallhattuk a tagoktól, majd roma kulturális ízelítő keretében betekintést nyerhettünk a cigányzene, és cigánytánc rejtelmeibe a Kökény család előadásában.

 

A Hét Kútforrás és Szociális Alapítvány egy művészeti előadással nyűgözte le a közönséget. Az Egri Roma Szakkollégium és az ExAmino tánccsoport bemutatója után pedig részesei lehettünk a Heves megyei Harmonia Egyesület és Szociális Intézmény megható énekének, illetve Pásztor Viktória csodálatos népdal előadásának.

Mindezt egy állófogadás zárta, melynek során megtekinthették Lázár László, Oláh János, illetve tagjaink festményeit is a kedves résztvevők.

Köszönjük mindenkinek, aki közösen ünnepelte velünk az elmúlt hét évet!

 

A rendezvény az EFOP-3.4.1-15-2015-00003 „PéldaKép-p Szakmai Program (Kapcsolatépítés, Kutatás, Hálózatosodás és Társadalmi felelősség vállalás) az Egri Roma Szakkollégium tagjainak munkájával" projekt keretében jött létre.

 


< Vissza