Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Sajtós munkacsoport

Utolsó módosítás: 2019-04-01 09:36:09 2019. április 01.

Sajtós munkacsoport küldetésnyilatkozata

 

A Sajtós munkacsoport jelenleg kis létszámmal, azaz négy fővel működik egy barátságos és összeszokott csapatot alkotva. Az egymással való kommunikálását az internet megkönnyíti számunkra, de a személyes találkozók sem maradhatnak el. Időről időre egyeztetünk és ötletelünk, hogy miképp is lehetne fellendíteni a Szakkollégium platformjait.

 

Legfontosabb tevékenységünk közé tartozik a Szakkollégium weboldalának aktualizálása. Törekszünk arra, hogy mindig a legfrissebb információkról és rendezvényekről lehessen tájékozódni a honlapon továbbá próbáljuk színesebbé tenni a látottakat Szakkollégiumunk életét bemutató képekkel is. Ennek kapcsán szakadatlan ötletelünk, hogy hogyan lehetne valamilyen új és kreatív koncepcióval még több ember figyelmét felkelteni és meg mutatni, hogy milyen sokféle programkínálatot nyújtunk. Ezt nagyban elősegíti a Szakkollégium Facebook és nem rég létrejött új Instagram oldala is. Ezeken szintén az aktualitásokat tesszük közzé és azon munkálkodunk, hogy közelebb hozzuk a rendezvényeinket azokhoz a hallgatótársainkhoz, akik szeretnék jobban megismerni a működésünket.
A rendezvényes munkacsoport munkáját nyomon követjük és segédkezünk minden minket érintő feladatkörben. Az általuk szervezett programok kapcsolattartásában és meghirdetésében kapunk nagyobb szerepet. Próbáljuk a legjobb promótálást nyújtani minden egyes rendezvény előkészületénél. A tudományos munkacsoport tevékenységét pedig abban támogatjuk, hogy a tagok által készített munkákat megjelenítjük a webes felületeken. Ezen kívül a mi kötelességünk az egyetem más írott vagy online sajtóban való megjelenésének ápolása, mint például az egyetemen megjelenő kiadvány Roma Szakkollégium különszáma.

 

Ezek alapján elmondható, hogy a munkacsoportok munkái nagyban összekapcsolódnak és egymásra építkeznek. Folyamatos kapcsolattartásban állunk egymással, mely segít egy összeszokott és jól működő csapatot kialakítani.

 

 

 

 


< Vissza