Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Kétnapos szervezetfejlesztő

Utolsó módosítás: 2020-11-23 12:43:03 2020. november 23.

Kétnapos szervezetfejlesztőn vettünk részt

Október 16-án indultunk két napos szervezetfejlesztőnkre a Bükkbe, ahol a mesés, Bükki Nemzeti Park tavacskájára néző, vöröstéglás panzióban tölthettünk el egy közös estét.
Profi vezetéssel, interaktív módon tudtuk megvitatni a szakkollégium aktuális kérdéseit, a szervezeten belüli helyünket, szerepeinket és a fejlődés lehetőségeit. Őszintén megoszthattuk egymással véleményeinket és ötleteinket.
A jászberényi campuson tanuló roma szakkollégisták is velünk tartottak, így együtt tudtunk gondolkodni arról, hogy miként tudunk a továbbiakban kapcsolódni egymáshoz.
A közös gondolkodást vacsorával zártuk, majd ezt követően a Mintha társulat egy playback előadással kedveskedett nekünk. Az este hátralévő részében társasjátékoztunk, amit a rendezvényes munkacsoport készített el nekünk.
17-én reggel meglátogattuk a lyukóvölgyi közösségi házat, ahol a dolgozók részletesen beavattak minket munkájukba és kihívásaikba.
Végül a Miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium tagjaival találkoztunk az Avasi Közösségi Kávéházban. A találkozás nagyon jó hangulatban telt, a hallgatók és munkatársak megosztották egymással működésüket és megfogalmazták, hogy mit jelent számukra a szakkollégium. A program közös ebéddel és zenéléssel zárult


< Vissza