Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Példakép/p Beszélgetés Burai Krisztiánnal

Utolsó módosítás: 2019-04-08 09:48:31 2019. április 08.

Példakép/p- Beszélgetés Burai Krisztiánnal A sikeres roma életutak elnevezésű rendezvény keretein belül látta vendégül az Egri Roma Szakkollégium Burai Krisztiánt énekest, dalszerzőt, zenei producert.

A sikeres roma életutak elnevezésű rendezvény keretein belül látta vendégül az Egri Roma Szakkollégium Burai Krisztiánt énekest, dalszerzőt, zenei producert.


Burai Krisztián

Olyan előadókkal dolgozott és dolgozik együtt, mint Kállay-Saunders András, Rúzsa Magdi vagy épp Dér Heni. A hip-hop világában is otthonosan mozog: G.w.M-mel és Essemmel is készített dalokat. Saját dalai hihetetlen nézettséget produkálnak a videómegosztó oldalakon.


Burai Krisztián és Buri Evelin

A fiatalok nagy kedvence, sokaknak példaképe. Krisztián kötetlen beszélgetés keretében osztotta meg gyerekkori emlékeit, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie a karrierje indulása során. Valamint a különböző tehetségkutatókban szerzett tapasztalatait. Üzent a zenei pályára készülő fiataloknak mire van szükség álmaik megvalósításához, elemellett számos történettel szórakoztatta a közönséget, melyek mind motiválóak mind pedig elgondolkoztatóak lehetnek a fiatalok számára.Krisztián közvetlensége még inkább hozzájárult a rendezvény jó hangulatához. Bebizonyosodott pályáján, sikerein túl személyisége is példaértékű.
Írta: Buri Evelin 

Fotó: Bálint Gergő 

 

A rendezvény az EFOP-3.4.1-15-2015-00003 „PéldaKép-p Szakmai Program (Kapcsolatépítés, Kutatás, Hálózatosodás és Társadalmi felelősség vállalás) az Egri Roma Szakkollégium tagjainak munkájával" projekt keretében jött létre.

 

 


< Vissza