Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Motivációs előadás a Jászberényi Campuson

2016. október 18-án ellátogattunk a Jászberényi Campusra ahol nyílt előadást tarthattunk a Roma Szakkollégium szakmai munkájáról, a programokról és arról, hogy milyen az élet az Egri Roma Szakkollégiumban.

2016. október 18-án ellátogattunk a Jászberényi campusra ahol nyílt előadást tarthattunk a Roma Szakkollégium szakmai munkájáról, a programokról és arról, hogy milyen az élet az Egri Roma Szakkollégiumban.

Nagy érdeklődés kísérte a motivációs előadást, amely Tóth Mariann tanárnő koordinálásával valósult meg. Nagy esély van arra – az érdeklődők számából kiindulva – hogy megalakul a jászberényi Roma Szakkollégiumi munkacsoport. Nagyon örülünk neki, és természetesen az elmúlt hat év tapasztalataival közös együttműködésben erősítjük az Eszterházy Károly Egyetem Roma Szakkollégiumának működését.

Hamarosan közös program keretében – december 7. Roma Cooking Night – találkozunk minden campus, roma szakkollégium iránt érdeklődő társunkkal, hiszen a jövő héten Gyöngyösre és Sárospatakra is ellátogatunk a motivációs, toborzó előadásunkkal.

 

Írta: Hadnagy József 


< Vissza